© CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 ©
© CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 ©
© CreJA Architectuur bvba 2011 ©

[woning GB] wellen


De relatie tussen de bestaande woning en de achterliggende grote tuin is onbestaande. Het herstellen van deze relatie en de uitbreiding en reorganisatie van de woning op het gelijkvloers worden als prioriteiten gesteld. Het nieuwe moderne en strakke woonvolume (in houtskelet en wit gepleisterd) vervangt de oudere stallingen en de woning wordt hierdoor opengewerkt naar de tuin. Door de geschrankte plaatsing van dit nieuwe volume wordt een extra buitenruimte/terras gecreëerd. De nevenfuncties die geen daglicht vereisen worden in de meest donkere ruimte van de woning voorzien; de leefruimtes worden gereorganiseerd in het nieuwe gedeelte en kunnen beschikken over veel lichtinval.