© CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 ©
© CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 ©
© CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 ©

[woning PC] halen


De te verbouwen rijwoning situeert zich in het stadscentrum van Halen. De uitdaging voor CreJA is de beperkte oppervlakte die beschikbaar is voor de realisatie van een vernieuwde achterbouw met bijhorende buitenruimte(s). Het hoofdvolume wordt intern verbouwd waarbij eveneens een volwaardige zolderkamer onder het dak aan de achterzijde wordt voorzien. De bestaande achterbouw wordt gedeeltelijk gesloopt, verbouwd en uitgebreid over de volledige perceelsbreedte. Tussen deze nieuwe achterbouw en de zit- en eetruimte wordt een nieuwe buitenruimte gecreëerd. Deze patio heeft een ideale bezonning en wordt een deel van het woonvolume.