© CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 ©
© CreJA Architectuur bvba 2011 ©

[woning SV] diest


De bouwheer wenst de woning aan te passen aan de noden voor levenslang wonen. Daarom worden in het huidige hoofdvolume volgende aanpassingen doorgevoerd op het gelijkvloers: er wordt een nieuwe slaapkamer gecreëerd, alle deuropeningen worden verbreed, er wordt een nieuwe keuken voorzien die zowel onderrijdbaar als in hoogte verstelbaar is. Aan de tuinzijde van de woning wordt extra woonoppervlakte gecreëerd onder de vorm van een nieuwe zitruimte en een overdekt terras. De badkamer wordt in een volgende fase aangepast. Het gelijkvloers dient toegankelijk gemaakt te worden voor een rolstoelgebruiker dus de toegang tot de woning dient aangepast te worden. We spreken over niveauverschillen van 75cm aan de voorzijde en 1m00 aan de achterzijde. Om hier een oplossing te bieden wordt gewerkt met hellende vlakken.