© CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 ©
© CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 ©
© CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 ©

[woning SV] schilde


Ontwerp voor een strakke less is more-woning op een bosrijk perceel. De woning bestaat uit twee bouwlagen en een plat dak en is voorzien van alle hedendaagse wensen betreffende comfort en functionaliteit. Omwille van de oriëntatie van het perceel wordt de woning zover mogelijk naar achter ingeplant en wordt de woning in principe georiënteerd op een voortuin. Hierdoor speelt het concept in op een optimale lichttoetreding en bezonning in de woning. De specifieke schikking van de woonvolumes zorgt er voor dat er toch voldoende privacy en rust heerst.