© CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 ©
© CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 ©
© CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 © © CreJA Architectuur bvba 2011 ©

[woning VM] zonhoven


De wens van de bouwheer in dit project is heel erg duidelijk: een witte woning met een strakke 'less is more' vormgeving, bestaande uit twee bouwlagen en een plat dak. Door de schikking van hoofd- en bijvolume wordt er aan de achterzijde een buitenruimte/terras op het westen gecreëerd. Door binnen in het volume te werken met doordachte uitsparingen wordt een ingesloten patio gecreëerd op het zuiden. Door de voorstaande muur als het ware te verplaatsen richting de perceelsgrens wordt de patio opengetrokken en ontstaat een beschut terras georiënteerd op het zuiden; waarbij de verplaatste muur fungeert als afscheidende tuinmuur.

K42 - E85

Woning te Zonhoven in mooie reportage van Tjing Tjing op TVL !!
Gemist?
Bekijk hier de reportage via het youtube kanaal van TVL.