fbpx

Reviews

Lichtrijke zithoek met zicht naar de tuin van de moderne eengezinswoning te Stokrooie. Ontworpen door creja architectuur.

"

tevreden klanten

Simon en Katrien

“Via mond-tot-mondreclame kwamen we in contact met Jan in onze zoektocht naar een architect voor de nieuwbouw van onze gezinswoning. We zijn heel tevreden over de samenwerking. In de ontwerpfase nam Jan de tijd om naar onze wensen te luisteren, waardoor aan het eerste ontwerp maar luttele kleine aanpassingen gebeurden, voordat het werkelijk ons droomhuis werd. Ook in de opbouwfase waren er wekelijks werfvergaderingen, was Jan bereikbaar bij problemen of vragen en stond hij ons vakkundig bij in het contact met de verschillende aannemers. We zouden zonder twijfel opnieuw kiezen voor een samenwerking met CreJA.”

"

Project Developer - Matexi

Hendrik Schreurs

Het is bijzonder fijn samenwerken met CreJA Architecten. Wij kennen CreJA als een flexibele en betrouwbare partner. Jan en Jolien smijten zich steeds voor onze projecten, doen wat ze zeggen te doen en blinken uit in proactiviteit. Hun heldere communicatiestijl en nuchtere aanpak, maken dat je niet voor verrassingen komt te staan.”

Blok 1 straatbeeld moderne appartementen in Zonhoven
Het buitenterras aan de zorgwoning van de nieuwbouw staalframewoning in pleisterwerk. Een realisatie van creja architectuur.

"

tevreden klanten

Mario en Lies

“Het was meteen duidelijk dat CreJA goed luistert naar de wensen van de klant. De eerste tekening was 95% van wat er nu staat. We wonen nu een klein half jaar in onze woning en elke dag opnieuw beseffen we wat een geweldig huis dit is. Bedankt CreJA voor het geweldige plan dat jullie voor ons getekend hebben.“

"

tevreden klant

Aline

“Ik ben heel tevreden van het mooie ontwerp, de professionele aanpak, de heldere afspraken en de goede begeleiding tijdens het volledige bouwproces.”

Inkom van de nieuwbouw woning met tandartsenpraktijk in leien en pleister. Een realisatie van creja architectuur.
1905-groenstraatbeeld-moderne-eengezinswoningen

"

Polygon Vastgoed

Laurens LEYSSENS

“CreJA maakte voor ons eerste bouwproject een zeer mooi ontwerp en stond ons bij met uiterst professionele adviezen. Ook zorgden ze voor een goede communicatie met de gemeente, waardoor we een gunstig advies kregen wat betreft onze vergunning. Niet onbelangrijk is dat ze ook zeer goed bereikbaar zijn. Een vraag is snel opgelost door een kort telefoontje of mailtje. Tot slot houden ze steeds vinger aan de pols door frequent de werf te bezoeken en hiervan verslag uit te brengen. We zijn zo tevreden van hun dienstverlening, dat de volgende bouwprojecten reeds met hun afgetoetst werden. Bedankt Jan en Jolien, Ik ben blij dat wij met ons bedrijf een mooie samenwerking met jullie hebben kunnen opbouwen.”

"

tevreden klant

Jeroen

“De overtuigende aanpak van CreJA Architectuur was voor mij een unieke combinatie van de moderne ontwerpstijl & de nuchtere benadering van de energetische verbouwing. Jan wist hierbij steeds opnieuw een duurzaam evenwicht te bereiken bij wijzigingen die werden aangebracht in de ontwerpfase. De eigen wensen werden gehoord en doordacht omgevormd naar inventieve oplossingen, trouw blijvend aan de huisstijl. Ook de opvolging tijdens de werken schepte vertrouwen, samen met een onderbouwde kennis van de laatste stand van de bouwtechnieken. Ik kijk tevreden terug naar de samenwerking en ben gelukkig te kunnen leven in een unieke woning.“

Voorgevel modern gerenoveerde woning in pleister te Stokrooie. Gerealiseerd door creja architectuur.
Render van voorgevel moderne groepswoning met rode baksteen

"

Senior Project Developer - Matexi

Gert Petit

“De vlotte aanpak en transparante manier van samenwerken maken van CreJA een trouwe partner voor onze bouwprojecten. Afspraken op vlak van timing en budget worden steeds nageleefd.”

Vraag hier een vrijblijvend gesprek

Menu

BOUWEN MET BUDGET

Hoe we ervoor zorgen dat het budget gerespecteerd wordt? Enerzijds door budgetcontrole, anderzijds door het incalculeren van onvoorziene problemen.

Zowel bij renovatie als nieuwbouwprojecten komen er altijd onverwachte kosten kijken. Daarom houden wij een stukje vrij voor deze ‘verrassingen’. Op die manier zorgen we voor een kleine speling op je budget.